Pojdi na glavno vsebino
Domov | SoloDiesel

SoloDiesel

Napačno točenje

V današnjem času napačno točenje predstavlja velik problem. Vsaka peta oseba je že natočila bencinsko gorivo v dizelsko vozilo vsaj enkrat, medtem ko vsaka druga oseba pozna nekoga, komur se je to pripetilo. Stroški, ki nastanejo zaradi napačnega točenja, znašajo tudi do četrt milijona evrov letno. Zaradi povečevanja števila dizelskih vozil na trgu v zadnjem desetletju, so problemi in z napačnim točenjem povezani stroški postali resna skrb za lastnike osebnih vozil, upravljavcev voznih parkov in motornih skupin.

SoloDiesel
www.solodiesel.eu

SoloDiesel je edinstvena, patentirana rešitev, narejena da zaščiti vaše dizelsko vozilo pred točenjem napačnega goriva.

Funkcija pokrovčka SoloDiesel

SoloDiesel je pokrovček, narejen za nalivna grla vozil, ki fizično preprečuje vstavitev bencinske pištole ožjega premera v vaše dizelsko vozilo. To velja za vse države, kjer je Φ (FI) bencinske pištole 21 mm in Φ (FI) dizelske pištole 25 mm, oziroma kjer velja Standard EN 13012.

SoloDiesel je razdeljen na 7 različnih tipov in tako lahko ustreza nalivnim grlom skoraj vseh dizelskih vozil.

Prednosti pokrovčka SoloDiesel

SoloDiesel se zelo enostavno namesti na nalivno grlo vašega vozila in ko je enkrat nameščen, ščiti vaše vozilo za vedno. Tako se končno lahko za vedno znebite strahu pred napačnim točenjem.

Preprost način za hitrejše točenje

Poleg zaščite pred napačnim točenjem in posledično visokimi stroški ima pokrovček SoloDiesel še eno odlično funkcijo, ki podpira naš hiter dnevni tempo življenja. Narejen je v slogu formule 1 – enostavnega načina točenja, kar pomeni, da ni treba odvijati pokrovčka, ampak dizelsko pištolo samo vstavite in že lahko točite. Zaščitna loputa je vgrajena v notranjost pokrovčka.

Obiščite spletno stran SoloDiesel »

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se