Pojdi na glavno vsebino
Domov | Bio4Fresh

Bio4Fresh

Kaj je Bio4Fresh?

Bio4fresh je naravni osvežilec zraka, ki absorbira in odstranjuje vse neprijetne vonjave ter vlago. Je naravi prijazen in v nobenem smislu ne vpliva na zdravje ljudi. Je tudi 100 % naraven in brez vonja, zato ne prikriva neprijetnih vonjav v okolju, kot se to zgodi pri drugih, odišavljenih osvežilcih zraka, ampak molekule vonja in strupenih snovi iz okolja odstrani.

Bio4Fresh

Bio4Fresh je ekološki produkt, ki temelji na nanotehnologiji in je zmagovalec inovacijskih sejmov v Ženevi (Švica), Celju (Slovenija) in Nürnbergu (Nemčija).

Kako deluje?

S posebnim načinom obdelave vulkanske kamnine molekule absorbirajo vonjave kot goba ter jih shranijo v nevidne kanale in pore. Ena jedilna žlica kamnin ima toliko por, da bi z njimi lahko pokrili celotno nogometno igrišče.

Vrečka začne absorbirati molekule vonjav takoj, ko je zaščitni ovoj odstranjen. Učinek je viden v roku ene ure, popolno delovanje pa se pozna v roku nekaj dni.

Kje se uporablja?

Vrečke so namenjene splošni uporabi v avtomobilih, tovornjakih, prikolicah, čolnih, hladilnikih, zamrzovalnikih, predalih, predsobah, škatlah za shranjevanje, vrečkah, kovčkih, obuvalih, ob prisotnosti vonja domačih živali in pohištva, torej povsod v vsakdanjem življenju, kjer se lahko pojavijo neprijetne vonjave in vlaga.

Bio4Fresh odstranjuje tudi vonjave in vlago, ki nastanejo zaradi kuhanja, gospodinjskih odpadkov, toaletnih prostorov, oblačil in obutve, športne opreme, kajenja, živali, barv in lakov, novega pohištva, kleti, avtomobilov ter klimatskih in ventilacijskih sistemov.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se